HAVI FIZETÉSŰ

ARCHANGTÁR

ARCMESTER

Az ARCHANGTÁR: arctorna gyakorláshoz egy szuper lehetőség.


A HANGTÁRBAN állandóan található 4 kezdő és 4 haladó szintű órai anyag és bónuszok..

Ha elvégeztél egy tanfolyamot, vagy hozzám jártál órákra, de szeretnél otthon egyedül is tornázni, csak megnyitod a felületet és elvégzel onnan egy hanganyagot.

Értelemszerűen a kezdők csak a kezdő anyagokból, a haladók viszont minden szintből választhatnak. Az arc izmainak változó terhelés kell, így kifejezetten jó, ha kezdő szinttel váltogatod a haladót.

Akkor is nagyon jó megoldás lehet, ha hetente egyszer jársz órákra, de a heti két alkalom ideális, így egyszer velem tornázol, a másik alkalommal innen.

Ha nyaralni mész akkor is a felületedről tudsz végezni gyakorlatokat, így nem esik ki az az idő sem és edzésben maradnak az izmaid.

PONTOSAN HOGYAN MŰKÖDIK? Videó


MI AZ ELŐNYE

Ha kisgyermeked van, vagy olyan a munkád, ha sokat utazol, ha csak hetente egyszer fér bele velem az edzés az életedbe ez egy szuper megoldás lehet. Akkor veszed elő amikor van rá időd, vagy épp alszik a gyermek, vagy nyaralás alatt tudsz magadnak lopni egy kis énidőt.

MI A HÁTRÁNYA

Furcsa lesz, de a hátránya épp az előnye is lehet. Sokan vagyunk úgy, hogy ha nem látják, eltologatjuk a dolgokat. Ugye ismerős? Csak akkor lesz eredményes a Hangtár, ha használod is. Amikor nem látom akkor is:)Nézzük

mit tartalmaz

a havidíj?

  • 4 db kezdő szintű hanganyagot
  • 4 db haladó szintű hanganyagot
  • Ha szükségesnek érzem, magyarázó videót is teszek mellé
  • +BÓNUSZ videók arcjóga, arcmasszázs stb.
  • Tippek trükkök az arcodra

A fizetés után e-maliben megkapod a belépési linket, megadsz egy saját jelszót, amivel majd eléred a saját felületedet a hanganyagokkal. Bármelyik hanganyagra gyakorolhatsz, de ajánlott váltogatni azokat. Ha befizeted a következő díjat, ugyanúgy folytathatod a gyakorlást tovább, és nyílik meg a következő anyag is a felületeden. Ha megszakad a befizetés, megszűnik az elérés is. Automata vonja le a kártyádról az összeget. Ha újra szeretnéd kezdeni, előlről indul az anyag újból. Ez tulajdonképpen az éves Archangtár részletfizetéses változata.

A hanganyagokat és videókat 2 havonta cserélem, hogy ne szokják meg az izmaid a gyakorlatokat, vagyis forgatjuk a hanganyagokat.

A Bónusz videók minden hónapban változnak.

HOGYAN TUDSZ ELŐFIZETNI

ÉS MENNYIBE KERÜL A HAVIDÍJ?


A HAVIDÍJ 30 NAPIG BIZTOSÍTJA NEKED A FELÜLET ELÉRÉSÉT.

EZUTÁN AUTOMATIKUSAN VONJA A HAVI TAGSÁGI DÍJAT.


A HAVI BÉRLETI DÍJ: 6.600,-FT


PRÓBÁLD KI!

Arcod a tested kirakata, foglalkozz vele, megérdemli!


VAN ÉVES TAGDÍJAS ARCTÁR IS NÉZD MEG A KÉPRE KATTINTVA!Ha nem végeztél még kezdő szintet, nem jártál arctornázni, végezd el a kezdő és a kezdő és haladó videós tanfolyamot!

A videós tanfolyamokat itt tudod megnézni:

(kattints a képekre)

Arcmester 2024. Minden jog fenntartva